TJENESTER

Trinnlyd

Trinnlyd/støy, defineres som uønskede lyder du hører fra etasjen over deg. Det kan være dunking, slag eller andre lydkilder som radio/musikk.

Lyden oppstår ved at fottrinn o.l. setter bygningskonstruksjonene i svingninger. Ulike materialer har mer eller mindre evne til å settes i vibrasjon og dermed gi lyd. Materialvalg i type etasje-skiller vil derfor være av stor betydning for hvor sterk lyden eller sjenansen blir. Vi leverer produkter fra Canes som er Norges ledende innenfor trinnlyd og kan levere utprøvde løsninger som er i henhold til gjeldene krav for ditt prosjekt. Produktene finnes i tykkelser fra 12mm opp til 50mm.

Gulvavretting

Etter mange års utvikling har vi effektive pumpebiler som blander råstoffet direkte ut av slange på plassen. Stor fleksibilitet, pålitelighet, kan levere store mengder via bulk, bedre blandet masse i forhold til håndblanding, forskjellige typer masse til industri osv, leverer mange hundre tonn avrettingsmasse i året. Vi har 3 pumpebiler og 4 siloer. Vi bruker svanemerkede produkter levert av Hey’di. De er ledende på produksjon og utvikling av sparklemasser i Norge.

Ta kontakt for nærmere informasjon.

Gulvstøp

Vi utfører gulvstøp på store og små arealer, alt fra næringsbygg til boliger og garasjer. Vi leverer og utfører alt fra ferdig planert til ferdig betonggulv. Isolasjon, radonsperre, armering, utstøping og pussing av gulv. Vi kan også levere slipte betonggulv.

Reparasjoner av eksisterende gulv, forarbeid og etterarbeid utføres etter befaring og avtaler. Ta gjerne også kontakt for forespørsler om grunnmurer, fundament eller andre betongarbeider. Vi diskuterer gjerne løsninger der du har spesielle behov for ulike overflatebehandlinger, som f.eks. sklisikring, ekstra hardhet, impregnering eller epoxybehandling.

Våre medarbeidere har lang erfaring og er eksperter på sine områder.

Epoxygulv

Epoxygulv med et belegg av herdeplast blir ofte brukt innen industri, for eksempel på lager, verksted, vrimlearealer og så videre. Mer og mer av denne typen gulv benyttes nå også i butikker, frisørsalonger og lignende.

Slike gulv er dessuten Lett å vaske, tåler mye ytre påvirkning og er i tillegg blitt mer trendy. Beleggene kan fås i flere farger og med forskjellige effekter; felles for alle epoxygulv er at overflaten blir særdeles glatt og blank.

Som på alle andre gulv er forarbeidet viktig. Vi går over og kontrollerer overflaten før arbeidet starter, og utfører om nødvendig mer arbeid før vi kan starte.